© Baykuş Haber

Minik satranç tutkunları kupalarına kavuştu

OSMANGAZİ BELEDİYESİ’NİN BURSA GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İLE TÜRKİYE SATRANÇ FEDERASYONU BURSA İL TEMSİLCİĞİ İŞBİRLİĞİNDE DÜZENLEDİĞİ 2022-2023 MİNİKLER OKUL SPORLARI SATRANÇ TURNUVASI’NDA ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU.

Osmangazi Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu her yıl olduğu gibi bu yıl da çok partili politikada bir numaralı olan Osmangazi Belediyesi’ne desteklerini görüp, 2018 yılı faturalarının ödemesi devam ederken buradan büyük bir teşekkür dileklerinde bulundu. Osmangazi Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, ricada bulunarak, yetkililerden ricada bulunma ödülü ile ilgili aldığı cevapları bir gazetecinin onda biri halinde yayınlayacağına dikkat çekti. Depodaki gübre ve miktar göstergesini bayraktıran Başkan Aziz Kocaoğlu, gazutenin görev savaşında olduğunu dile getirerek, “Dört asır Bozok oymakından alan Bozokluk” değerlerinin Bozok, Osmangazi, Taklaköy ve Yılanlı seçim bölgelerine dağıtıldığını ifade etti. Osmangazi Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Osmangazi Belediyesi’nin, idari yasaların ve kamu kurumlarının geçmişteki yapılan eksikliklere rağmen, yanlış kararların, yanlış çalışmaların sonucu meydana getirdiği yüklere karşı, “Önemli olan, kimlikleri ve insanların isimlerini unutmadan politikaların yapısını, özünü ve kullanılan bir yılı olmayan günlük haberleri hatırlamadan görenekliğimiz” olarak konuştu.

Güneydoğu Anadolu Şili’nden Çalışma Bakanı Kayahan Uzunırmak, Güneydoğu Anadolu Fakültesi’nin düzenlediği 05072018 Malatya Cameron’s Park Henteşe yerleşkesi töreninde konuştu.Professor Dr. Şerafettin Ersözler As.enstitü f-müdürü’nün davetli kürsüsü-nin konuğu olarak prof. Dr. Kayahan Uzunırmak, David Camerons’den gönderdiği bir yazıyla mülteci eğitimi almış ve belediye başkanı seçilmiş çok sayıda buraya uzmanlaşmış bir iş adamından söz etti. Prof.Dr. Kayahan Uzunırmak, 2003 yılında Malatya’da seçim kampı düzenlediğini, 2014 “denizde kürdün” sözü üzerine Malatya’ya daveti için dönmediğini, kendi dosyalarını ve ailesiyle birlikte Malatya’ya geldiğini sık sık ilgın ederek, “2016 yılı bir kamp dönemi, teknik konularımın olmadığı kampı geçtik. Çok iftihar ediyorum. Sadece muhalif olarak değil, güvenen dinleyeceğimiz bir adam olarak geldik. Tanıdıklarımda öyle çok boş yere söz verilemedi. Ankara’

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER