© Baykuş Haber

Minikler hem eğlendi hem öğrendi

DERECEYE GİREN MİNİK ÖĞRENCİLERE MADALYALARI OKUL SPORLARI ŞUBE MÜDÜRÜ ÖMER POLAT, OKUL MÜDÜRLERİ, SPORTİF EĞİTİM UZMANLARI, BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLERİ VE İDARECİLER TARAFINDAN VERİLDİ.

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün her yıl düzenlediği geleneksel 'İlkokullar Arası Fiziksel Etkinlik Oyunları' etkinliği bu yıl da büyük bir coşkuyla gerçekleşti. 19 Mayıs Spor Salonu'nda gerçekleştirilen yarışmalarda minik öğrenciler, el becerilerini sergileyerek bayrak koşusu, halat çekme, puanlı hedef vurma oyunu, çift ayak atlama gibi birbirinden eğlenceli fiziksel etkinliklerde yarıştılar.

Katılımcılar arasında büyük heyecanın yaşandığı etkinlikte dereceye giren minik öğrencilere madalyaları, Okul Sporları Şube Müdürü Ömer Polat, okul müdürleri, sportif eğitim uzmanları, beden eğitimi öğretmenleri ve idareciler tarafından takdim edildi.

Bu renkli etkinlik, miniklerin spor yapma ve rekabet etme fırsatı bulduğu, aynı zamanda sağlıklı yaşam bilincinin geliştirildiği bir platform olarak önemli bir rol oynadı. Katılımcılara ve düzenleyenlere teşekkür ederek, etkinlikte yer alan tüm öğrencilere başarılar dileriz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER