© Baykuş Haber

Miniklerin okuma bayramı etkinliği göz kamaştırdı

MERSİN MEZİTLİ ZEKİ KOYUNCUOĞLU İLKÖĞRETİM OKULU 1. SINIF ÖĞRENCİLERİNCE DÜZENLENEN 'OKUMA BAYRAMI' ETKİNLİĞİNDE, MİNİK ÖĞRENCİLERİN GÖSTERİLERİ GÖZ KAMAŞTIRDI.

Mersin Mezitli Zeki Koyuncuoğlu İlköğretim Okulu'nda düzenlenen "okuma bayramı" etkinliği, 1. sınıf öğrencilerinin büyüleyici gösterileri ile renklenmiş bir deneyim sunarken, minik öğrencilerin performansları büyük alkış topladı.

Mezitli Belediyesi Tece Mutlu Yaşam Köyü'nde gerçekleşen etkinliğe, Mersin Gönüllü Palyaço Grubu da renk kattı. Etkinlik, sınıf öğretmeni Ümit Hasan Korkut'un açılış konuşmasıyla başladı. Korkut, "Okullar açıldı, günler haftaları, haftalar ayları kovaladı, öyküler masallar anlatıldı, gülünüp oynanıldı ve sonunda okuma yazma öğrenildi. Çocuklarımız iyi bir insan olarak yetişmek için ilk adımı attılar. Okuma yazma öğrenmek, her türlü beceriye sahip olmak ve gelecekteki büyük başarıların ilk adımıdır, birikimleri göstermenin ilk mutluluğudur" ifadelerini kullandı.

Daha sonra, minik öğrenciler öğretmenleri Ümit Hasan Korkut'un yönlendirmesiyle, alfabenin 29 harfini temel alan şiir ve müzikli gösteriler sundular. Heyecanla sahne alan minikler, veliler ve öğretmenlerinin alkışlarına layık görüldüler.

Etkinlik, tatil köyü bahçesinde Gönüllü Palyaço Grubu'nun gösterileri ile son buldu. Bu güzel günün tadını çıkaran herkes, minik öğrencilerin yeteneklerine ve başarılarına tanık olmanın mutluluğunu yaşadı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER