© Baykuş Haber

Miniklerin sevincine ortak olan Yüceden mesaj: “Çocuk gülerse dünya güler”

SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI EKREM YÜCE, SAPANCA SOSYAL GELİŞİM MERKEZİ (SGM) TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN YIL SONU PROGRAMINDA KODLAMA, RESSAMLIK, MODEL UÇAK YAPIMI VE EL SANATLARI EĞİTİMLERİNİ BAŞARIYLA TAMAMLAYAN ÖĞRENCİLERİN MUTLULUĞUNA ORTAK OLURKEN “ÇOCUK GÜLERSE HERKES GÜLER, ÇOCUK GÜLERSE DÜNYA GÜLER” MESAJINA VURGU YAPTI.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi (SGM) tarafından düzenlenen yıl sonu programında öğrencilerin başarılı çalışmalarını kutladı. Kodlama, resim, model uçak yapımı ve el sanatları eğitimlerini başarıyla tamamlayan öğrencilerin sergilediği eserleri inceleyen Başkan Yüce, “Çocuk gülerse herkes güler, çocuk gülerse dünya güler” mesajını vurguladı.

Sapanca Sosyal Gelişim Merkezi (SGM) tarafından düzenlenen yıl sonu etkinliğine katılan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, öğrencilerin yıl boyunca gerçekleştirdikleri çalışmaları yakından inceledi. Kodlama, resim, model uçak yapımı gibi farklı alanlarda eğitim alan öğrencilerin eserlerini değerlendiren Başkan Yüce, el sanatları sergisini de ziyaret etti.

Programda sahne alan öğrencilerin ilahi, skeç, şiir ve dans gösterilerini izleyen Başkan Yüce, Kuran-ı Kerim'e geçen öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Ayrıca satranç yarışmasında başarılı olan öğrencilere de madalya ve hediyelerini takdim etti.

Başkan Yüce, konuşmasında Sakarya'daki sosyal yaşamın gelişimi ve SGM gibi merkezlerde verilen eğitimlere dikkat çekti. Ayrıca, "Çocuk gülerse dünya güler" mesajını paylaşarak, şehrin yeni soluk merkezi olan İl Ormanı Tabiat Parkı'nın önemine vurgu yaptı.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak SAMEK, YADEM ve SGM gibi merkezler aracılığıyla çocuklara, gençlere, kadınlara, yaşlılara ve engellilere hizmet verdiklerini belirten Başkan Yüce, SGM kurslarının 26 farklı branşta eğitim sunduğunu ifade etti. Bu kurslarda eğlenerek öğrenme imkânı sağlandığını ve 2023'e kadar 6 bin 235 kişiye hizmet verdiklerini paylaştı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER