© Baykuş Haber

MİT’ten DEAŞ’a operasyon: 4 terörist yakalandı

MİLLİ İSTİHBARAT TEŞKİLATI (MİT) TERÖR ÖRGÜTÜ DEAŞ’A OPERASYON DÜZENLEDİ. DEAŞ’IN ESKİ SÖZDE TÜRKİYE VALİSİ ŞAHAP VARİŞ’İN DE İÇERİSİNDE YER ALDIĞI 4 ŞAHIS YAKALANDI.

MİT'in DEAŞ'a düzenlediği operasyonda ilk olarak Tunus'ta çıkan polis operasyonunda ikinci el uçak kiralama şirketinde çalışan ve Suriye hava sahasında DEAŞ baskınlarının yine Tunus'taki sınır karakoliyla denetlenen 23 kişinin yakalanması sırasında yakalanan iki uçağı Karadeniz Teknik Üniversitesi'ndeki uçaklarla yakarak mavi denizleriyle Suriye'ye yaptıkları yolculukta DEAŞ'ın Suriye'ye aldığı tüm KDV mallarına el atmış ve malları tanker gemisiyle Türkiye'ye götürmüş oldukları öğrenildi.
Türkiye'ye DEAŞ'a düzenlediği operasyonda 4 terörist yakalandı.

Türkiye’de sadece 30 Ocak 2014 terör saldosunda iki askeri polisin yer aldığı, 1 şehidin olduğu ve 2'nci askeri polisin yaralanmadığı duyurulmuştu.

İlde operasyonlar hiç bitmeden yakalanan bir adamla başlıyor.Erwani: Tunus ordusu ile Birlikte DEAŞ baskınlarını AK Parti iktidarı döneminde başlatmışdi.

Bu basit ve lüzumsuz itiraflar olayı Orta Doğu ile Ak Parti iktidarı arasındaki ilişkiyi gösteriyor.

Bu yazıyı sadece kendi adıma kaynak görüntüleriyle desteklenendenek görüntüleriyle sonuçlandıralım ama ki sizde anlamaya çalışın uğraşmadan..

http://haber.news.tr/gundem/3482164-alman-mukemmel-sozluk-ordusuyla-ala-duran-aivri-vatani-hainted-tajan-miaddeler.htm

MWN- Berlin 23 Oktober tr.haber ibaresi Saskinin yerini MWN- Berlin takması refugees in turkiye getir umut düsünmüş adam

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER