© Baykuş Haber

MİY Taraftarlar Derneğinden Başkan Yılmaza kupa teşekkürü

MERSİN İDMAN YURDU TARAFTAR DERNEĞİ BAŞKANI MURAT TANIŞ, TRİBÜN LİDERLERİ MUSTAFA DEMİRTAŞ, HAKAN BULUT VE TARAFTARLAR İLE BİRLİKTE TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI ATSIZ AFŞIN YILMAZ’I ZİYARET EDEREK, DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİLER.

Mersin İdman Yurdu Taraftar Derneği Başkanı Murat Tanış, tribün liderleri Mustafa Demirtaş ve Hakan Bulut ile birlikte taraftarlar, 2. Lig'de Mersin'i temsil eden Yeni Mersin İdman Yurdu'nun şampiyonluk kupasıyla Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ı ziyaret ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Dernek Başkanı Tanış, “Mersin İdman Yurdu taraftarları olarak Başkanımıza spora ve sporcuya sunduğu her türlü destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, göreve geldiği günden bu yana Yeni Mersin İdman Yurdu'na tesis tahsis ederek ve binlerce taraftarla destek vererek takımın yanında olduğunu belirtti. Yılmaz, "Kırmızı lacivertlilere gönül vermiş tüm taraftarlarımızın ortak bir çatı altında buluşması bizleri de mutlu ediyor. Mersin İdman Yurdu Taraftar Derneği Başkanı Murat Tanış ve değerli yönetimine teşekkür ederim. Bu yıl büyük bir sevinç ve gurur içinde 2. Lig'e yükseldik. Taraftarın takımın yanında olması başarıyı getirir. Taraftar, takımının yanında olduğunda başarı kaçınılmazdır. İnşallah yeni sezonda da hep birlikte takımımızın başarılarını izleriz. Mersin İdman Yurdu'nun başarısı Mersin'in başarısıdır. Bu şehrin çocuğu olarak takımımıza destek verdik ve destek vermeye devam edeceğiz” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER