© Baykuş Haber

Mobil kuaför hizmeti bayramda da yollarda

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN ‘MOBİL KUAFÖR’ HİZMETİ KURBAN BAYRAMI’NDA DA VATANDAŞLARA HİZMET GÖTÜRMEYE DEVAM EDİYOR. KIRSALDA KUAFÖRÜ OLMAYAN YA DA KUAFÖRE GİDEMEYENLER İÇİN HİZMET VEREN MOBİL KUAFÖR ARACI, BAYRAMDA DA MAHALLE MAHALLE GEZEREK, VATANDAŞLARIN AYAĞINA GİDİYOR.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, 'mobil kuaför' hizmetini Kurban Bayramı boyunca da vatandaşlara sunmaya devam ediyor. Kırsal bölgelerde kuaför hizmetine ulaşmakta zorlanan veya gidemeyen vatandaşlar için tasarlanan mobil kuaför aracı, bayram süresince mahalleleri dolaşarak vatandaşların ayağına gitmektedir.

Mobil kuaför aracı, bayram boyunca saç kesimi, saç boyama, tıraş gibi hizmetleri sunmaktadır. Kullanılan tüm ekipmanlar, her müşteri sonrası titizlikle dezenfekte edilmektedir. Aracın içinde, kadınlar ve erkekler için ayrı bölümler bulunmaktadır ve belediye usta berber ve kuaförleri, kadınlar, erkekler ve çocukların saç bakımını yapmaktadır.

Dalakderesi Mahalle Muhtarı Muzaffer Çelen, mobil kuaför hizmetinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu hizmetin mahalle sakinlerini büyük ölçüde memnun ettiğini ve zaman tasarrufu sağladığını belirtti. Ayrıca, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer'e teşekkür etti.

Mobil kuaför hizmetini kullanan Necla Kılıç ise bu hizmeti çok güzel bulduğunu ve daha önce kuaföre gidemediği için saçlarını kendisinin kestiğini ifade etti. Mobil kuaför sayesinde saçlarının düzgün bir şekilde bakıldığını ve Vahap Başkan'a bu hizmeti sunduğu için teşekkür ettiğini söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER