© Baykuş Haber

Modern Evler Mahallesi yıllardır beklediği sosyal tesise kavuşuyor

MODERN EVLER MAHALLESİ UZUN YILLARDIR UMUTLA BEKLEDİĞİ SOSYAL TESİSE KAVUŞUYOR. ISPARTA BELEDİYESİ, MODERN EVLER MAHALLESİ’NE İÇERİSİNDE DERSLİK, ÇOK AMAÇLI SALON, DÜKKANLAR VE MUHTAR ODASININ BULUNDUĞU MODERN BİR SOSYAL TESİS İNŞA EDİYOR. SOSYAL TESİS İÇİN ALANDA HAFRİYAT ALIMLARI GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Modern Evler Mahallesi, uzun bir süredir beklediği sosyal tesisine kavuşmanın heyecanını yaşıyor. Isparta Belediyesi, Modern Evler Mahallesi'nde 440 metrekarelik bir alanda modern bir sosyal tesis inşa ediyor. Bu tesiste sınıflar, çok amaçlı salon, dükkanlar, muhtarlık odası ve tuvaletler gibi çeşitli bölümler bulunacak.

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'in göreve gelmesiyle birlikte mahallelerden gelen taleplere hızla yanıt veriliyor. Bu kapsamda mahallelerdeki sosyal tesisler bakımdan geçirilirken, yeni tesisler inşa ediliyor. Ayazmana-Vatan Mahalleleri'nin ortak kullanımına sunulan sosyal tesisin ardından Modern Evler Mahallesi'nin uzun süredir beklediği tesisin inşaatı başladı.

Modern Evler Mahallesi Muhtarı Ebru Özbayrakçı, sosyal tesisin inşaatının başladığını belirterek Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e teşekkür etti. Özbayrakçı, "Başkanımız mahallemiz adına talebimizi geri çevirmedi ve sosyal tesisin inşaatına başladı. Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Modern Evler Mahallesi'ne hayırlı olsun." dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Kaya ise Modern Evler Mahallesi'nin uzun süredir bu tesis için talepte bulunduğunu ifade etti. Proje çalışmaları ve ihale sürecinin tamamlandığını belirten Kaya, inşaatın başladığını ve 2023 yılının sonunda tamamlanmasını hedeflediklerini söyledi. Modern Evler Mahallesi'ne kazandırılacak olan bu yeni sosyal tesis, mahalle sakinlerine ve Isparta'ya hayırlı olsun dilekleriyle büyük bir memnuniyetle karşılanıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER