© Baykuş Haber

Motosiklet ile minibüsün karıştığı 1 ölümlü kaza güvenlik kamerasında

MUĞLA’NIN MARMARİS İLÇESİNDE MOTOSİKLET İLE MİNİBÜSÜN ÇARPIŞTIĞI VE 1 KİŞİNİN HAYATINI KAYBETTİĞİ KAZANIN GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI.

Muğla'nın Marmaris ilçesindeki motosiklet ile minibüsün karıştığı ve bir kişinin hayatını kaybettiği talihsiz kazanın güvenlik kamerası görüntüleri gün yüzüne çıktı. Olay, 1 Temmuz Cumartesi günü saat 18.00 sularında Mustafa Münir Elgin Bulvarı Yalancıboğaz yolu Marmaris Marina Kavşağı'nda gerçekleşti. Kaza, Yalancıboğaz yönünde ilerleyen bir motosikletin, karşı yönden gelen ve sağa dönmek isteyen Alman vatandaşı Christian M.'nin (70) minibüsü ile çarpışması sonucu meydana geldi. Kazada motosiklet sürücüsü Abdullah K. (27) maalesef hayatını kaybederken, arkadaşı Emre T. (26) ise ağır yaralandı.

Minibüs şoförü Christian M., polis merkezinde gözaltına alındıktan sonra Marmaris Nöbetçi Cumhuriyet Savcısı'nın talimatı doğrultusunda adliyeye sevk edilecek.

Kaza anı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Bu görüntülerde, minibüs sürücüsünün ani bir şerit değişikliği yaparken karşı şeritten gelen motosikletin çarpması, motosiklet üzerindekilerin yola savrulması ve minibüs şoförünün panik anları anbean görülebiliyor. Kazanın ayrıntılı bir inceleme altında olduğu belirtilirken, ilçe trafik ekipleri soruşturmayı sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER