© Baykuş Haber

Motosiklet sürücüsünün öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı

AYDIN’IN KUŞADASI İLÇESİNDE ORTA REFÜJE ÇARPAN MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ MEHMET DEMİR’İN (31) HAYATINI KAYBETTİĞİ KAZANIN GÜVENLİK KAMERASI GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI.

Kuşadası, Aydın'da meydana gelen talihsiz kaza sonucu motosiklet sürücüsü Mehmet Demir'in (31) hayatını kaybettiği olayın güvenlik kamerası görüntüleri gün yüzüne çıktı. Kaza, Turgut Özal Bulvarı üzerinde gece saat 00:30 sıralarında gerçekleşti. Motosikletiyle seyir halinde olan Mehmet Demir, 09 BD 361 plakalı aracıyla yol alırken bir anda kontrolden çıktı. Önce orta refüje ardından korkuluklara çarpan Demir, motosikletten fırladı. Kazanın etkisiyle yere düşen Demir ve arkasında bulunan yolcu İ.K (20) ağır yaralandı.

Olayın ihbar edilmesi üzerine bölgeye hızla sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Mehmet Demir ve İ.K'ye ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdikten sonra ambulanslarla Kuşadası Devlet Hastanesi'ne taşıdılar. Ne yazık ki, tüm çabalara rağmen Mehmet Demir hastanede hayatını kaybetti, İ.K ise yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Bu acı olayın güvenlik kamerası görüntüleri de ortaya çıktı. Görüntülerde, motosikletiyle ilerleyen Mehmet Demir'in orta refüje çarpması ve kazanın ardından olay yerine gelen vatandaşların yardıma koşmaları net bir şekilde görülüyor. Bu üzücü olayın ardından, Mehmet Demir'in memleketi İncirliova'da toprağa verildi. İ.K'nin ise hastanedeki tedavisi devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER