© Baykuş Haber

Motosiklete çarpıp karşı şeride geçti: 2 yaralı

ZONGULDAK’IN KOZLU İLÇESİ SAHİL YOLU MEVKİİNDE SÜRÜCÜSÜNÜN KONTROLÜNDEN ÇIKAN OTOMOBİL İLK ÖNCE MOTOSİKLETE ÇARPTI, ARDINDAN DA ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPARAK KARŞI ŞERİDE GEÇİP DURABİLDİ. KAZADA MOTOSİKLET SÜRÜCÜSÜ B.Y VE OTOMOBİL SÜRÜCÜSÜ S.Ö YARALANDI.

Kozlu ilçesinde meydana gelen trafik kazası, akşam saatlerinde sahil yolunda gerçekleşti. Kaza, S.Ö. yönetimindeki 67 AAT 364 plakalı otomobilin, önünde seyir halinde olan B.Y. yönetimindeki 67 YF 916 plakalı motosiklete çarpmasıyla başladı. Bu çarpışmanın etkisiyle otomobil, yol kenarındaki elektrik direğine çarptıktan sonra karşı şeride geçip bir duvara çarparak durabildi.

Kazada, motosiklet sürücüsü B.Y. ile otomobil sürücüsü S.Ö. yaralandı. Olayı görenler hemen sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaparak ardından Bülent Ecevit Üniversitesi ve Araştırma Hastanesine götürdü. İyi oldukları bildirilen yaralılar tedavi altına alındı.

Kaza sonucunda yıkılan elektrik direği, çevre sakinleri tarafından başka bir kazaya neden olmaması için yol kenarına kaldırıldı. Polis, kazayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER