© Baykuş Haber

MTSOda Başkan Hakan Sefa Çakır oldu

MERSİN TİCARET VE SANAYİ ODASI'NDA (MTSO) YENİ BAŞKAN HAKAN SEFA ÇAKIR OLDU.

Mersin Ticaret ve Sanayi Odası'nda (MTSO) yeni başkanlık görevine Hakan Sefa Çakır getirildi. Daha önce başkanlık görevini yürüten Ayhan Kızıltan'ın görev süresinin sona ermesiyle Abdulkadir Orğun, 1. yedek üye olarak yönetim kuruluna katıldı. 11 kişiden oluşan yönetim kurulu, başkanlık için tek aday olan Hakan Sefa Çakır üzerinde uzlaşı sağladı. Çakır, tüm üyelerin oyunu alarak seçildi ve 2026 yılında gerçekleşecek seçimlere kadar başkanlık görevini üstlenecek.

MTSO yönetim kurulunda Cem Bucuge ve Mustafa Özdamar başkan yardımcısı, Alpay Seyhan yönetim kurulu sayman üyesi olarak görev alacak. Diğer yönetim kurulu üyeleri ise Murat Aktoğ, Gökben Gökbulut, Yılmaz Özdemir, Zeynel Aydemir, İdris Üstemel, İstiklal Koçyiğit ve Abdulkadir Orğun olarak belirlendi.

Yeni başkan Hakan Sefa Çakır, göreve başladıktan sonra yaptığı açıklamada, MTSO'nun birlik ve beraberlik ilkesiyle hareket etmeye devam edeceğini vurguladı. Kentin dinamikleriyle el birliği içinde çalışacaklarını ifade eden Çakır, MTSO'nun birleşme ve dayanışmanın adresi olduğunu söyledi. Başkan Çakır, projelerin beklediğini ve bu birliktelikle Mersin iş dünyasının beklediği projeleri gerçekleştireceklerini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER