© Baykuş Haber

Mudanyada yaz, çocuklar için sporla ve sanatla geçecek

MUDANYA’DA BU YAZ DA ÇOCUKLAR İÇİN, DOLU DOLU GEÇECEK. SPOR AKTİVİTELERİNİN YANI SIRA KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ İLE ÇOCUKLAR, YAZ BOYU FARKLI DENEYİMLER YAŞAYACAK.

Mudanya'da bu yaz, çocuklar için dolu dolu bir program hazırlandı. Spor etkinliklerinin yanı sıra kültür ve sanat aktiviteleri ile çocuklar, yaz aylarını keyifli ve öğretici bir şekilde geçirecekler.

Mudanya Belediyesi, her yıl düzenlenen Yaz Spor Okulları kayıtlarını almaya başladı. Bu etkinliklerle çocuklarda spor bilincinin geliştirilmesi ve yaz tatillerinin daha verimli geçirilmesi hedefleniyor.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yaz Spor Okulları, ilk dönemde basketbol, futbol ve hentbol kurslarına ev sahipliği yapacak. Bu kurslar 3-21 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Mudanyalı çocuklar, yaz boyunca Sanat Atölyeleri'nde de el becerilerini geliştirme fırsatı bulacaklar. 3-21 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinlikler arasında kitap ayracı yapımı, kanvas kanaviçe, baskı, resim, mozaik, taş boyama, drama, çocuk yogası, Roma’da Moda etkinliği, tasarım atölyesi ve satranç atölyesi bulunuyor.

Mudanya Belediye Başkanı [Başkanın Adı], çocukların yaz tatillerini farklı spor aktiviteleri ve el becerileri geliştirerek geçirmelerine destek olmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Tüm çocukları Yaz Spor Okulları ile Sanat Atölyelerine katılmaya davet etti ve "Ülkemizin geleceği, çocuklarımız için önemli bir etkinliğe imza atıyoruz. Mudanyamızdaki tüm çocuklarımız bu eğitimlerden ücretsiz yararlanıyor. Her şey çocuklarımız için" dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER