© Baykuş Haber

Müdür Turan, İstanbula atandı

AYDIN (İHA) - AYDIN AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ ÖMER TURAN, İSTANBUL AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ OLARAK ATANDI.

Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Turan, yeni görev yeri olarak İstanbul Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne atanmıştır. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın koordinasyonunda ülke genelinde gerçekleştirilen sosyal ve ekonomik destekler, Aydın ilinde de birçok ihtiyaç sahibi vatandaşa umut olmaya devam etmektedir. Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü olarak görev yaptığı süre boyunca birçok ihtiyaç sahibine ulaşarak dikkatleri üzerine çeken Ömer Turan, 2020 yılında Aydın'a atandı ve 3 yıllık hizmet süresini tamamladı.

Müdür Turan'ın Aydın'daki görev süresinin sona ermesiyle boşalacak koltuğa kimin atanacağı henüz netlik kazanmamıştır. Öte yandan, Aydın'da gerçekleştirdiği önemli çalışmaların ardından İstanbul Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'ne atanması, deneyimli yöneticinin yeni görevinde de başarılı olacağına olan güveni artırmaktadır.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER