© Baykuş Haber

Muğla'dan üreten köylüye sulama desteği 

Muğla Büyükşehir Belediyesi, tarımsal sulama kanallarındaki su problemlerini çözmek için çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi, tarımsal sulama kanallarının temizliği, bakımı ve onarımı için çalışmalarını sürdürüyor. Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abidin Ünal, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Murat Kacmaz, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığından Sorumlu Tuğluer Soruhan, Muğla Büyükşehir Su ve Arıtma Dairesi Başkanı Gülnur Kale, Çevre Yönetimi Daire Başkanı Cemal Demir ve Muğla Büyükşehir Ulaştırma Ruhsatlar Şube Müdürü Ayhan Kınay ve Şube Müdürü M. Sefa Özeleş tarafından denetlendi.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Abidin Ünal, 2020 yılında üreticilerin daha fazla canlılık kazanacağını belirtti ve Muğla'nın her yıl daha fazla yaşlı nüfusa sahip olduğunu ifade etti. Ünal, herkesin kendi mesleğini en iyi şekilde yapması gerektiğini vurguladı.

Ayrıca, Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından üretici toplumuna ve Mustafa T. Kanter'e tahsis edilen araç, Halil Büyüktaş tarafından teslim edildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi, İMKB'de İnsan Kaynakları Daire Başkanı Cumhur Öner ile birlikte Muğla'da mesleki eğitim programları düzenledi ve çalışmalarını duyurdu.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Köy Hizmetleri Dairesi, e-Devlet sayfası üzerinden duyurularını yapmaya devam ediyor. Ayrıca, Mudanya ve Turgutreis şubelerinin kurulacağı müjdesi verildi. Gülköy Sulama Şubesi'nin ilk şube olacağı açıklandı ve 5 farklı rötuş sahasına sahip olacakları belirtildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER