© Baykuş Haber

Muğlaspor Masa Tenisinde Süper Ligde

MUĞLASPOR MASA TENİSİ TAKIMI, GEÇTİĞİMİZ MAYIS AYINDA YAPILAN 1. LİG PLAY-OFF GRUBU KARŞILAŞMALARI SONRASINDA SEZONU 4. SIRADA TAMAMLAMIŞ VE AVERAJLA SÜPER LİG ŞANSINI KAYBETMİŞTİ.

Muğlaspor Masa Tenisi Takımı, sezonu dördüncü sırada tamamlamasına rağmen Süper Lig'e yükselme fırsatı yakaladı. Bu fırsat, ilk üçte yer alan bir takımın lige katılmama kararı almasının ardından ortaya çıktı.

Muğlaspor Masa Tenisi Takımı, geçtiğimiz Mayıs ayında düzenlenen 1. Lig Play-Off Grubu müsabakalarının ardından sezonu dördüncü sırada tamamlamış ve averajla Süper Lig şansını kaçırmıştı. Ancak sıralamada kendilerinden önde bulunan bir takımın Süper Lig'e katılmama kararı almasıyla Muğlaspor Masa Tenisi takımı, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu tarafından Süper Lig'e yükseltilmeye hak kazandı.

Muğlaspor Masa Tenisi Takımı'nın Antrenörü Mert Gezer, "Sporcularımızın tüm sezon boyunca gösterdikleri özverili mücadeleyi kutluyoruz ve Süper Lig'de başarılar diliyoruz" şeklinde konuşarak sporcularını tebrik etti. Bu beklenmedik fırsatın, takımın emeklerinin karşılığını aldığı bir terfi olduğunu vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER