© Baykuş Haber

Muğlaspor U-17 takımı Uşak yolcusu

MUĞLASPOR’UN ALTYAPI TAKIMLARI ŞAMPİYONADA MUĞLA’YI TEMSİL ETMEYE DEVAM EDİYOR.

Muğlaspor'un U-17 takımı, 2022-2023 sezonunda gösterdiği başarılı performansın ardından Türkiye Şampiyonası'na katılma hakkını elde etti. Muğla U-17 Ligi grup aşamasında sergiledikleri üstün performans sonrasında play-off oynama şansı yakalayan Muğlaspor U-17 takımı, play-off grubunu yenilgisiz 9 puanla ikinci sırada tamamlayarak Muğla'yı Türkiye Şampiyonası'nda temsil eden iki takımdan biri oldu.

2022 - 2023 sezonu U-17 Türkiye Şampiyonası 1. kademe müsabakaları, 65 il ve 114 takımın katılımıyla 22-25 Haziran tarihlerinde toplam 20 tarafsız grup merkezinde oynanacak. Muğlaspor, bu maçları Uşak'ta oynayacak. Karşılaşmalarda Çiğli Belediyespor, Aydın Yıldızspor, Salihli Belediyespor, Dokuzkavaklarspor ve Kepez Belediyespor gibi takımlarla mücadele edecek olan Muğlaspor, bir üst tura yükselme mücadelesi verecek.

U-17 Türkiye Şampiyonası 1. kademe maçları öncesi açıklamalarda bulunan Muğlaspor U-17 teknik sorumlusu Yunus Emre Sürmen, takımın iyi bir şekilde hazırlandığını ve genç yeteneklerle çalışmanın büyük bir ayrıcalık olduğunu belirtti. Sürmen, oyuncularının çalışma azmini ve takım ruhunu övdü.

Muğlaspor U-17 takımı, Türkiye Şampiyonası maçları için yarın sabah yola çıkarak Uşak'ta kampa girecek. Bu süreçte kazanmanın önemli olduğunu vurgulayan teknik sorumlu, aynı zamanda dostluk ve fair play değerlerini korumanın da önemli olduğunu belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER