© Baykuş Haber

Muğlasporda 3 yeni oyuncu imzalarını attı

29 YAŞINDAKİ FORVET ABDULKADİR ÖZDEMİR

Muğlaspor, Bölgesel Amatör Lig (BAL) takımlarından biri olarak hem iç transfer hem de dış transfer çalışmalarını sürdürüyor. Ortasaha oyuncusu Furkan Zengin, savunma oyuncusu Ogün Yıldırım ve forvet oyuncusu Abdulkadir Özdemir ile anlaşmaya vardı.

İmza töreninin ardından Furkan Zengin, "Muğlaspor'a olan bağlılığım ve kulüple yaşadığım deneyim benim için çok değerli. Geçen sezon gösterdiğim performansı daha da geliştirmek için çalışmaya devam edeceğim. Takım arkadaşlarımla uyum içinde çalışarak kulübümüzü sahada en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bu sezon da formamı gururla giyip en iyi şekilde mücadele edeceğim. Tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Sizlerin destek ve sevgisi şampiyonluk yolunda bizim için çok önemli. Birlikte harika bir sezon geçireceğimize inanıyorum." şeklinde konuştu.

Ogün Yıldırım, transferi hakkında şunları söyledi: "Bu büyük kulübe katıldığım için büyük mutluluk duyuyorum. Muğlaspor'a transfer olmaktan heyecanlı ve mutluyum. Geçen sezon Karabük'te yaşadığım şampiyonluğu Muğlaspor forması altında tekrarlamak istiyorum. Takımımın başarısı için tüm gücümle mücadele edeceğim. Birlikte güzel günler geçireceğimize inanıyorum."

Abdulkadir Özdemir ise "Muğlaspor camiasını iyi tanıyorum. Takımımın başarısı için elimden gelenin en iyisini yapmak ve sahada en iyi performansı sergilemek için çalışacağım. Takımın hücum hattına katkıda bulunmayı amaçlıyorum. Umarım şampiyonluk hedefine ulaştığımız bir sezon olur." şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER