© Baykuş Haber

Muğlaspordan kral transfer

BAL LİGİNDE MÜCADELE EDEN MUĞLASPOR SEZONA ŞAMPİYONLUK PAROLASIYLA HAZIRLANIYOR.

Muğlaspor, BAL Ligi'nde iddialı bir şekilde yeni sezon için çalışmalarına devam ediyor. Transfer hareketliliğini sürdüren kulüp, son olarak Aliağa FK formasıyla şampiyonluk yaşayan ve gol kralı unvanını elde eden Muhammet Ali Aydın'ı kadrosuna dahil etti.

Muhammet Ali Aydın, futbol kariyerine İzmirspor altyapısında başladı ve İzmirspor'da profesyonel futbola adım attı. Kariyeri boyunca Tirespor, Balçova Yaşamspor, Maltepespor, Bucaspor 1923, Somaspor, 23 Elazığ FK, Serik Belediyespor, Payasspor, Pazarspor, Nazilli Belediyespor, 68 Aksaray Belediyespor ve Aliağa FK gibi farklı kulüplerde forma giydi. Türkiye Kupası'nda, TFF 2. ve 3. Lig'de 186 maça çıkan Muhammet Ali, toplamda 40 gol kaydetti. Ayrıca, BAL Ligi'nde 37 gol atarak etkileyici bir performans sergiledi. Geçtiğimiz sezon Aliağa FK'da 19 gol atarak gol kralı unvanını kazandı.

Muhammet Ali Aydın, profesyonel lig ve BAL Ligi'nde şampiyonluklar yaşamış bir deneyime sahip. Muğlaspor'a katıldığı için mutlu olduğunu ifade eden Aydın, kulüp yönetiminin sıcak karşılamasından etkilendiğini belirtti. Hedefinin Muğlaspor'a katkı sağlamak ve başarılar elde etmek olduğunu vurguladı.

Muğlaspor tesislerinde düzenlenen imza törenine kulüp başkanı Menaf Kıyanç ve yöneticiler de katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER