© Baykuş Haber

Muharrem Balat son yolculuğuna uğurlandı

GEÇİRDİĞİ KALP RAHATSIZLIĞI SONUCU HAYATINI KAYBEDEN GAZİANTEPLİ İŞ ADAMI MUHARREM BALAT, ÖĞLE NAMAZINI MÜTEAKİP KILINAN CENAZE NAMAZININ ARDINDAN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI. CENAZE NAMAZINA JANDARMA GENEL KOMUTANI ORGENERAL ARİF ÇETİN DE KATILDI.

Geçmişte yaşadığı sağlık sorunları sonucunda vefat eden Gaziantep'in tanınmış işadamı Muharrem Balat, öğle namazı sonrasında düzenlenen cenaze namazıyla son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze namazına Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin de katıldı.

Gaziantepli ünlü işadamı Muharrem Balat, dün bir sağlık sorunu sonucunda hayatını kaybetti. Gaziantep'te düzenlenen cenaze töreni, Balat'ın memleketi olan Gaziantep'teki Bahaeddin Nakipoğlu Cami'nde gerçekleşti. Öğle namazını takiben kılınan cenaze namazı sonrasında Muharrem Balat, son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze namazına, Muharrem Balat'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin, Gaziantep İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hidayet Arıkan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Gaziantep şehri protokolü, iş dünyasından temsilciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER