© Baykuş Haber

Muratlıda mezuniyet coşkusu

Tekirdağ'ın Muratlı ilçesindeki Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 2022-2023 eğitim öğretim dönemi mezunlarını onurlandırdığı bir tören düzenledi.

Muratlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin mezuniyet töreni, öğrencilerin mezuniyet belgelerini aldığı özel bir etkinlikle kutlandı. Törene, Muratlı İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Hüseyin Elverişli, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hamdi Bozdemir, Okul Müdürü Suat Uygun ve birçok idareci, öğretmen ve veli katıldı.

Törende, saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu. Emekliye ayrılan Okul Müdürü Kadir Demirbaş'ın öğrencilere hitap eden bir mesajı okundu. Okul birincisi Serap Akdeniz, mezuniyet kütüğüne plaketini çaktı ve başarısında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Okul birincisi Serap Akdeniz, okul ikincisi Sude Naz Bedir ve okul üçüncüsü Buse Tuhan'a plaketlerini Muratlı İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Hüseyin Elverişli takdim etti. Mezun olan öğrenciler sırayla sahneye davet edildi ve mezuniyet belgelerini öğretmenlerinden aldılar. Tören, öğrencilerin kep atmasıyla sona erdi.

Mezuniyet töreni, öğrencilerin eğitim hayatlarındaki bu önemli dönemi anlamlı bir şekilde tamamlamalarına olanak sağladı. Mezun olan öğrencilere yeni hayatlarında başarılar dileriz.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER