© Baykuş Haber

Muratpaşada hazırlıklar tamam

MURATPAŞA BELEDİYE BAŞKANI ÜMİT UYSAL, YAKLAŞAN KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ ERMENEK MAHALLESİ’NDE KURULAN KURBAN KESİM VE SATIŞ YERİNDE İNCELEMEDE BULUNDU. BAŞKAN UYSAL, İLÇE SAKİNLERİNİN HUZURLU BİR BAYRAM GEÇİRMESİ İÇİN HAZIRLIKLARIN TAMAMLANDIĞINI SÖYLEDİ.

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde Ermenek Mahallesi'nde bulunan kurban kesim ve satış yerini denetledi. Başkan Uysal, ilçe sakinlerinin huzurlu bir bayram geçirebilmeleri için gereken hazırlıkların tamamlandığını belirtti.

28 Haziran'da başlayacak Kurban Bayramı için Muratpaşa Belediyesi, Ermenek Mahallesi'nde kurban satış ve kesim yeri kurdu. Ayrıca diğer mahallelerde de pazar yerlerinde kesim alanları oluşturuldu. Başkan Uysal, Ermenek Mahallesi'ndeki kesim ve satış alanında incelemelerde bulunarak, bu yerde aynı anda 60 kurbanın kesilebileceğini söyledi.

Randevuların Turunç Masa çağrı merkezi üzerinden verildiği bilgisi verilirken, Başkan Uysal, "Bir Kurban Bayramı'na daha hep birlikte ulaştık. Kesim yerlerimiz hazır. Komşularımızın kurbanlıklarını satın alabileceği Ermenek'e de kurbanlıklar geldi. İnşallah huzurlu bir bayramı hep birlikte yaşayacağız" dedi.

Ermenek Mahallesi kurban kesim ve satış yerinde görevli Veteriner Hekim Umut Uçar, kurbanlıkların sağlık kontrollerinin yapıldığını ve kabul edildiğini ifade etti. Ayrıca, satış yerinde bulundukları süre boyunca kontrollerin devam edeceğini belirtti ve komşuların güvenle kurbanlıklarını alabileceklerini vurguladı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER