© Baykuş Haber

Murzioğlu mazbatasını aldı

SAMSUN TİCARET VE SANAYİ ODASI (STSO) YÖNETİM KURULU BAŞKANI SALİH ZEKİ MURZİOĞLU, 3’ÜNCÜ KEZ YÖNETİM KURULUNA SEÇİLEREK MAZBATASINI ALDI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 79. Olağan Genel Kurulu'nda üçüncü kez yönetim kuruluna seçilen Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, mazbatasını aldı. TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu'nun elinden mazbatasını alan Murzioğlu, üçüncü kez seçilmenin onurunu ve gururunu yaşadığını ifade etti.

Salih Zeki Murzioğlu, tek aday olarak girdiği seçimlerde TOBB Yönetim Kurulu'na seçilerek başkan yardımcılığı görevini üstlenmişti. Yönetim Kurulu'na üçüncü kez seçilmenin kendisi için büyük bir sorumluluk olduğunu belirten Murzioğlu, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun yüzüncü yılında TOBB lideri Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu önderliğinde ülkeye hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti. Ayrıca, diğer yönetim kurulu üyelerine de yeni görevlerinde başarılar diledi ve yeni dönemin camia ve ülke için hayırlı olmasını temenni etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER