© Baykuş Haber

MÜSİAD Malatya yönetiminden genel merkeze Hayırlı olsun ziyareti

MÜSİAD MALATYA ŞUBE BAŞKANI YUNUS AKÇİN, BERABERİNDE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ İLE BİRLİKTE MÜSİAD GENEL BAŞKANLIĞINA YENİDEN SEÇİLEN MAHMUT ASMALI'YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE BULUNDU.

MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Yunus Akçin, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı'yı tebrik etmek için ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında Akçin, Malatya'daki deprem felaketinde MÜSİAD'ın hızlı yardım ve destek sağlamasından dolayı teşekkür etti.

Akçin, Asmalı'nın liderliğinde MÜSİAD'ın her zaman Malatya'nın yanında olduğunu ve depremin hemen ardından tüm şubelerin yardımına koştuğunu belirtti. Malatya'nın yeniden ayağa kalkması ve ekonomik olarak daha güçlü hale gelmesi için Genel Başkan Mahmut Asmalı'nın desteğinin önemli olduğunu ifade etti.

Mahmut Asmalı da deprem bölgesinin yeniden inşası için devlet, millet ve sivil toplum kuruluşları olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini söyledi. Malatya'nın sorunlarını dinleyerek çözüm arayışında olduklarını ve genel merkez olarak ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı. Ayrıca depremde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER