© Baykuş Haber

MÜSİAD Yüksek İstişare Toplantısı yapıldı

MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Toplantısı, Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat, MÜSİAD Genel Başkanı Mahmut Asmalı, MÜSİAD Yüksek İstişare Heyeti Başkanı Erol Yarar, MÜSİAD Kayseri Başkanı Ferhat Akmermer ve YİH üyelerinin katılımıyla MÜSİAD Genel Merkez’de gerçekleşti. Toplantı, Ticaret Bakanı Ömer Bolat tarafından Ticaret Bakanlığı’nın "2028 Hedefleri" sunumu ile başladı. MÜSİAD’ın çalışmaları hakkında bilgi paylaşımının yapıldığı toplantıda, Başkan Akmermer, “MÜSİAD’ın Önümüzdeki 5 Yıl İçin Öncelikli Stratejileri Neler Olmalı” konulu sunumunu gerçekleştirdi.

Toplantı, Türkiye'nin ekonomi ve ticaret gündemine dair çeşitli konuların ele alındığı bir platform oldu. İhracattan e-ticarete, ticaret diplomasisinden müteahhitliğe kadar bir dizi konu masaya yatırıldı.

MÜSİAD Kayseri Başkanı Akmermer, toplantıda yaptığı konuşmada, MÜSİAD olarak Türkiye'nin uzun vadeli hedeflerine emin adımlarla ve sürdürülebilir şekilde ilerlemeye olan inançlarını vurgulayarak, Sayın Cumhurbaşkanı'nın liderliğinde oluşturulan yeni ekonomi yönetimine güven ve desteklerini yineledi. Türkiye'nin 2028 hedeflerine ulaşabileceğine olan tam inançlarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER