© Baykuş Haber

Muş’ta, okul çatısında çıkan yangın korkuttu

Muhammed Sami MARAL/ MUŞ, (DHA)- MUŞ’ta, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin 1,5 saatlik müdahalesiyle söndürüldü.

Muş'ta bulunan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin çatısında meydana gelen yangın, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 1,5 saat süren müdahalesi sonucu kontrol altına alındı. Yangın, Hürriyet Mahallesi'nde bulunan 4 katlı okulun çatısında yer alan güneş enerjisi paneli bölgesinde başladı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri yangına müdahale etti ve yaklaşık 1,5 saatte yangını kontrol altına aldı.

İl Milli Eğitim Müdürü Enver Kıvanç, olay yerine gelerek yangın hakkında bilgi aldı. Yangının okulun çatısında başlayıp çatıda sonlandığını belirtti ve Muş Belediyesi ve ekiplerine teşekkür etti. Ayrıca okulun güneş enerjisi sistemlerinde de zarar gördüğünü ifade etti. Bu zararların onarılacağını ve okulu eğitim-öğretim sezonuna hazırlayacaklarını söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER