© Baykuş Haber

Mustafakemalpaşada hizmete girdi... Kültür, sanat ve spor tek merkezde

BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN MUSTAFAKEMALPAŞA İLÇESİNE KAZANDIRILAN, BÜNYESİNDE KÜLTÜR MERKEZİ, SPOR TESİSLERİ VE BELEDİYE HİZMET BİRİMLERİNİ BULUNDURMASI BAKIMINDAN BİR İLK OLAN DEV TESİS, İLÇE HALKINA HİZMET VERMEYE BAŞLADI.

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mustafakemalpaşa ilçesine kazandırılan dev tesis, bünyesinde kültür merkezi, spor tesisleri ve belediye hizmet birimlerini bulundurması bakımından bir ilk olarak ilçe halkına hizmet vermeye başladı. Başlangıcı 1991 yılına dayanan ve yıllarca kullanılmayan yüzme havuzu alanı, sosyal, kültürel, sanatsal ve spor etkinliklerinin merkezi haline getirildi. Bursa Büyükşehir Belediyesi, 37 dönümlük bu alanda yüzme havuzu, açık spor alanları, spor salonları, sahalar, bisiklet ve yürüyüş parkurları, konferans ve sergi salonları ile belediye hizmet birimlerinin yer aldığı bir kompleks inşa etti. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın katkılarıyla hayata geçirilen bu proje, ilçe halkının hizmetine sunuldu. Ayrıca, Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından kullanılan idari bina ve Kültür Merkezi, nikahlar gibi özel etkinliklere ev sahipliği yapıyor.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ilçelerde yaşam kalitesini artırmaya yönelik yatırımlara vurgu yaparak, gençler için kültürden sanata, spordan sosyal etkinliklere kadar geniş bir yelpazede hizmet verdiklerini söyledi. Bu tesislerin gençlerin kendilerini ifade edebilecekleri ortamlar olduğunu belirten Başkan Aktaş, Mustafakemalpaşa'da da benzer bir tesise ihtiyaç olduğunu ve bu kompleksi ilçeye kazandırdıklarını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER