© Baykuş Haber

Naim Süleymanoğlu Kapalı Spor Salonu hizmete açıldı

NAİM SÜLEYMANOĞLU'NUN İSMİNİ TAŞIYAN KAPALI SPOR SALONU VE SPOR KOMPLEKSİNİN AÇILIŞI YAPILDI.

Keçiören Belediyesi tarafından Kanuni Mahallesi'nde inşa edilen kapalı spor salonu ve spor kompleksi, eski milli halterci Naim Süleymanoğlu'nun ismini taşıyor ve açılışı gerçekleştirildi. Açılış törenine Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, Keçiören Kaymakamı Mehmet Akçay, ABB Meclis Başkanvekili Fatih Ünal, AK Parti Keçiören İlçe Başkanı Zafer Çoktan, Ankara Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Türkiye Halter Federasyonu Başkanvekili Ömer Öztürk, olimpiyat şampiyonu milli halterci Halil Mutlu, Naim Süleymanoğlu'nun kardeşi Muharrem Süleymanoğlu, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Başkan Turgut Altınok, Naim Süleymanoğlu'nun büyük bir kahraman olduğunu ve ülkeye birçok zafer kazandırdığını belirterek, sporun önemine vurgu yaptı. Yeni spor tesisiyle birlikte Keçiören'e önemli bir eser kazandırıldığını ifade etti. Başkan Altınok, sporun sağlıklı yaşam için önemini vurgulayarak, spor yapmanın yaş ve mazeretle sınırlı olmadığını söyledi.

Açılış töreninin ardından bir vatandaşa dizüstü bilgisayar, diğer bir vatandaşa ise bisiklet hediye edildi. Spor tesisi, hizmete sunularak mahalle sakinlerinin kullanımına açıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER