© Baykuş Haber

Narkotik ekipleri zehir tacirlerine nefes aldırmıyor

NARKOTİK EKİPLERİ UYGULAMA NOKTASINDA DURDURDUKLARI BİR MOTOSİKLETİN GİZLİ BÖLMELERİNDE SAKLANAN 25.13 GRAM BONZAİ VE 1.75 GRAM ESRAR MADDESİ ELE GEÇİRDİ.

Midyat İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Büro Amirliği ekipleri, zehir tacirlerine karşı etkin bir mücadele yürütmeye devam ediyor. Narkotik ekipleri, bir motosikleti durdurdukları uygulamada, motosikletin gizli bölmelerinde bulunan 25.13 gram bonzai ve 1.75 gram esrar maddesini ele geçirdi.

Cumhuriyet Başsavcılığı talimatları doğrultusunda gerçekleştirilen narkotik uygulaması, Ulucami Mahallesi 1259 Sokak'ta gerçekleştirildi. İ.D. isimli bir şahısın motosikleti durdurularak üst ve motosiklet üzerinde arama yapıldı. Yapılan aramada, motosikletin depo kısmının altında gizlenmiş şekilde 25.13 gram bonzai ve 1.75 gram esrar maddesi bulundu.

İ.D. göz altına alındı ve yapılan sorgunun ardından adli mercilere sevk edildi. Narkotik Büro Amirliği ekiplerinin bu tür operasyonlarıyla uyuşturucu madde ticaretine karşı mücadeleleri devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER