© Baykuş Haber

Narkotik ekiplerinden eş zamanlı operasyon: 11 gözaltı

DİYARBAKIR NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELE MÜDÜRLÜĞÜ, ERGANİ İLÇESİNDE SOKAK SATICILARINA YÖNELİK PROJELİ ÇALIŞMA ÇERÇEVESİNDE 12 EYLÜL SALI GÜNÜ EŞ ZAMANLI OPERASYON DÜZENLEDİ. DÜZENLENEN OPERASYONDA 10’U ERKEK 1’İ KADIN OLMAK ÜZERE 11 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Diyarbakır Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, Ergani ilçesinde sokak satıcılarına yönelik gerçekleştirdiği özel operasyonla ilgili 12 Eylül Salı günü önemli bir adım attı. Eş zamanlı operasyonun sonucunda 10'u erkek ve 1'i kadın toplam 11 şüpheli gözaltına alındı.

Operasyonun odak noktası olan Ergani ilçesinde gerçekleştirilen operasyon sırasında, yapılan ev aramalarında 4 ruhsatsız tabanca ile 2 tüfek olmak üzere 6 adet silah ele geçirildi. Bu etkili operasyon sonucunda, uyuşturucu madde ticareti yaptığından şüphelenilen 11 kişi yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerden 4'ü ifadeleri alındıktan sonra serbest bırakılırken, diğer 7 şüpheli mahkemeye sevk edildi. Mahkemede 1 şüpheli adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 6 kişi ise tutuklandı. Bu başarılı operasyon, uyuşturucu madde ticaretine karşı verilen mücadelenin devam ettiğini gösteriyor ve halkın güvenliğine yönelik ciddi bir tehdidi engelleme konusundaki kararlılığı yansıtıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER