© Baykuş Haber

Narkotik ekiplerinden şok denetim

BOLU’NUN ALTERNATİF GİRİŞ NOKTALARINDAN BİRİ OLAN MUDURNU-BOLU YOLU ÜZERİNDEN ŞEHRE GİRİŞ YAPAN ARAÇLARA YÖNELİK NARKOTİK SUÇLARLA MÜCADELE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ GENİŞ ÇERÇEVELİ DENETİM YAPTI.

Bolu'nun alternatif giriş noktalarından biri olan Mudurnu-Bolu yolu üzerinden şehre giriş yapan araçlar, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin geniş kapsamlı denetimlerine tabi tutuldu.

Bilgilere göre, Bolu İl Emniyet Müdürlüğü, şehirdeki güvenlik ve huzuru sağlama amacıyla denetimleri artırdı. Polis ekipleri, trafik ve asayiş denetimlerine ek olarak, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından oluşturulan kontrol noktalarında da denetlemeler gerçekleştirdi. Okulların bulunduğu bölgelerde özellikle denetimlerini yoğunlaştıran narkotik ekipleri, Mudurnu-Bolu yolunu kullanarak şehre giriş yapan araçlara yönelik geniş çaplı denetimler düzenledi. Polis ekipleri, denetimler sırasında özel eğitimli narkotik köpeği de kullanarak araçları iç ve dış yönleriyle kontrol etti. Sürücü ve yolcuların kimlik kontrolleri de yapıldı.

Yapılan denetimler sonucunda herhangi bir suç unsuruna rastlanmazken, şehirdeki güvenliği sağlama amacıyla denetimlerin süreceği belirtildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER