© Baykuş Haber

Narkotik köpeği Kongar ilgi odağı oldu

'26 HAZİRAN DÜNYA UYUŞTURUCU KULLANIMI VE KAÇAKÇILIĞIYLA MÜCADELE GÜNÜ' DOLAYISIYLA DÜZENLENEN ETKİNLİKTE DEDEKTÖR NARKOTİK KÖPEK 'KONGAR' YOĞUN İLGİ GÖRDÜ.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, '26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığıyla Mücadele Günü' kapsamında düzenlenen etkinlikte dedektör narkotik köpek 'Kongar' ile büyük ilgi topladı.

Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi, uyuşturucu maddeyle mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, okullarda seminerler düzenleyen narkotik polisi, aynı zamanda vatandaşlarla buluşmayı önemsiyor. Uyuşturucu madde sorununa dikkat çekmek amacıyla narkotik polisi, kentin işlek bir alışveriş merkezinde 'Madde Bağımlılığıyla Mücadele' standı açtı.

Alışveriş merkezindeki stantta, '26 Haziran Dünya Uyuşturucu Kullanımı ve Kaçakçılığıyla Mücadele Günü' nedeniyle vatandaşlar çeşitli broşürlerle bilgilendirildi. Standın önemini anlatan narkotik polisi, bağımlılıkla mücadele konusunun altını çizdi. Etkinlik sırasında dedektör narkotik köpek 'Kongar' da büyük ilgi gördü, özellikle çocuklar köpeği sevdi ve onunla fotoğraf çektirdi. Gün boyunca standı ziyaret eden vatandaşlar, bağımlılıkla mücadele konusunda bilinçlenmeye destek verdiler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER