© Baykuş Haber

Narkotik köpekleri yerini gösterdi, zulalanmış uyuşturucular yakalandı

İZMİR'İN ÖDEMİŞ İLÇESİNDE BİR TAKSİNİN BAGAJINDA, ÇEŞME'DE İSE BİR OTOMOBİLİN GİZLİ BÖLMESİNE ZULALANMIŞ UYUŞTURUCU MADDELER, NARKOTİK KÖPEKLERİYLE GERÇEKLEŞEN OPERASYON SONUCU ELE GEÇİRİLDİ. OLAYLARLA İLGİLİ GÖZALTINA ALINAN TOPLAM 3 ŞÜPHELİ, ÇIKARILDIKLARI MAHKEMECE TUTUKLANDI.

İzmir'in Ödemiş ilçesinde, bir taksinin bagajında ve Çeşme'de bir otomobilin gizli bölmesinde bulunan uyuşturucu maddeler, narkotik köpekleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda ele geçirildi. İki olayla ilgili gözaltına alınan toplam 3 şüpheli, mahkeme tarafından tutuklandı.

İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Ödemiş Narko Grup Amirliği ekipleri, Ödemiş ilçesindeki bir takside uyuşturucu bulunduğu ihbarı üzerine harekete geçti. Ekipler, taksiyi durdurarak narkotik köpeği ile arama yapmaya başladı. Köpek, aracın bagaj kısmına tepki verdi. Polis ekipleri tarafından yapılan kontrolde, bagajda 25 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.

Ayrıca Çeşme ilçesinde de narkotik ekipleri, bir otomobilde uyuşturucu madde bulunduğu bilgisi üzerine çalışma başlattı. Belirtilen plakalı aracı durduran ekipler, yine narkotik köpeği ile araçta arama gerçekleştirdi. Köpek, vites kutusunun yanındaki alanda tepki gösterdi. Polis ekipleri tarafından yapılan incelemede, gizli bölmede 46 gram skunk esrar, 6 gram kokain ve 5 gram MDMA maddesi ele geçirildi.

Her iki olayda da gözaltına alınan toplam 3 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından mahkemeye sevk edildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER