© Baykuş Haber

Nazilli Belediyesinden Mako heyeti onuruna veda yemeği

MACARİSTAN’IN MAKO KENTİNDEN KARDEŞ OKUL PROJESİ İÇİN NAZİLLİ’YE GELEN 21 KİŞİLİK HEYET NAZİLLİ BELEDİYESİ TARAFINDAN ORGANİZE EDİLEN VEDA GECESİNDE GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ.

Mako kentinden gelen 21 kişilik heyet, Nazilli'deki kardeş okul projesi kapsamında düzenlenen veda gecesinde unutulmaz anlar yaşadı. Cumhuriyet İlkokulu ile kardeş okul projesi çerçevesinde Nazilli'ye gelen Macar öğrenciler ve öğretmenler, Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen veda gecesinde keyifli anlar yaşadılar.

Etkinlikte Nazilli Belediyesi Halk Dansları Topluluğu'nun Aydın Otantik ve Çiftetelli ekibi ile Cumhuriyet İlkokulu öğrencileri tarafından sergilenen darbuka gösterileri büyük ilgi gördü. Macaristanlı misafirler, gösterileri ilgiyle izlerken, kendi danslarına da eşlik ettiler.

Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Suat Çoban, projenin başından beri verdikleri destek için Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan'a teşekkür etti. Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan da Mako Belediye Başkanı ve halkına selam göndererek, Nazilli'yi tanıttıkları için teşekkür etti ve iki şehir arasındaki dostluğun binlerce yıllık bir geçmişi olduğunu vurguladı. Özcan, bu tür kültürel faaliyetlerin sürdürülmesinin önemine işaret etti ve Nazilli'yi ziyaret eden misafirlerin ayrılırken güzel hatıralarla dönmesini umut etti.

Veda gecesinin sonunda Nazilli Belediyesi ve Cumhuriyet İlkokulu tarafından hazırlanan hediyeler sunuldu ve projeye katkılarından dolayı Başkan Özcan'a ve Nazilli Belediyesi Halk Dansları Koordinatörü Necdet Pekel'e plaket takdim edildi. Ahmet Şensan Kültür Merkezi'nde düzenlenen geceye Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, eşi Aslı Özcan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Şimşek, Cumhuriyet İlkokulu Müdürü Suat Çoban, okul idari yetkilileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER