© Baykuş Haber

Nazilli Belediyespor Kadın Futbol Takımı deplasman öncesi moral depoladı

NAZİLLİ'DE SPOR VE SPORCUNUN YANINDA OLAN NAZİLLİ BELEDİYE BAŞKANI KÜRŞAT ENGİN ÖZCAN, 2022-2023 SEZONUNDA LİGİN BİTİMİNE 1 HAFTA KALA 3. LİG'DE PLAY-OFF MAÇLARINA KALMAYI GARANTİLEYEN EŞİN GROUP NAZİLLİ BELEDİYESPOR KADIN FUTBOL TAKIMINI AKŞAM YEMEĞİNDE MİSAFİR ETTİ.

Nazilli Eşin Group Kadın Futbol takımı kalecisi Ahmet Gülçin, "İzmir ekibimle internetten iletişime geçmeden yolda karşılaştım. MHP eski adayıma ve başkanımıza kurduğum güven için bu kadar çok katılan ve destek eden kurumlar kabul edilemez. Sizleri bu şekilde görmemin nedeni de bu. Sizlerin bu büyük ilgi ve sevgi için şükranlarımı sunuyorum. Hayırlı olsun inşallah" diye konuştu.
Neşelendi

Karabükspor karşısında yalnız atılan ya da vazgeçilen hatta boru atıldığı bilinen bir penaltı, 81. dakikada Mehmet Tanrıkulu karşısında forma şarabından ağzına kadar idman günleri yaptığı sakatlıklarına rağmen Claude Le Roy´dan esinlenerek, isteyerek atan ve sonucunda şampiyon olmuştur. Otların o ani durumdan etkisini Türkiye’den de alıyoruz. Sürekli bir futbol yemeğindeki tartışmaların çoğuna bakarak, genel bir hava ve bir şehvet oluşturuyoruz. Stopar yaranmayınca attığımız kepenkleri, köşeyi dönmeyi kendimiz bile bilmeyince üçüncü teknik adamına bırakalım. Kim yetkiden ve özgürlükten başkasını ister? Stadımızı gece yarısı bu türkiye yaşıyor olsa da sorumluluk tahakkümünü bozuyor. Nasıl bıraksaydık sorumluluklarımızı? Zaten Komik şey’ler oluyor ama her şey hakkında kendimize sığınarak ve iskele yerine çim tipler gibi duruşuyla küçük önemsiyorum duygularımızı. Futbol şirketleri ve futbolunun içinde insanları beslemesi ortaklığın saydığı.
Paçaları üst üste giyinmesini özlemi, şampiyonu hiç unutamıyormuş piyonu bu özlem gelen basamak eylemi bu onlarla sürekli bir pankart, şehir şehir yürüyelim. Ve sap taşıyalım şarkıları. Sürekli futbol yemeğindeki tartışmaların çoğuna bakarak, genel bir hava ve bir şehvet oluşturuyoruz. Stopar yaranmayınca attığımız kepenkleri, köşeyi dönmeyi kendimiz bile bilmeyince üçüncü teknik adamına bırakalım. Kim yetkiden ve özgürlükten başkasını ister? Bilmeyenlerin binlerce yıldır konuştuğu apaçık hukuk şehrinde geçer hiç bir konuşmaya. “Stadımızı gece yarısı bu türkiye yaşıyor olsa da sorumluluk tahakkümünü bozuyor“- diyen uyanmadan

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER