© Baykuş Haber

Nazilli hasretle il olmayı bekliyor

NAZİLLİ BELEDİYE BAŞKANI KÜRŞAT ENGİN ÖZCAN, MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ (MHP) GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ'NİN, YENİ DÖNEMİN İLK GRUP TOPLANTISINDA TÜRKİYE'DEKİ İL SAYISININ 100'E, İLÇE SAYISININ İSE 1000'E ÇIKARILMASI GEREKTİĞİ YÖNÜNDE İFADELERİNİN ARDINDAN TÜM NAZİLLİ HALKI OLARAK HEYECANLA İL OLMAYI BEKLEDİKLERİNİ İFADE ETTİ.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Türkiye'deki il sayısının 100'e, ilçe sayısının ise 1000'e çıkarılması gerektiği yönündeki açıklamalarının ardından Nazilli'nin heyecanla il olmayı beklediğini ifade etti.

Başkan Özcan, sosyal medya hesabından Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün 1937 yılında söylediği "Nazilli atide göstereceği gelişme ile vilayet merkezi olacaktır" sözünü paylaştı. Nazilli'nin uzun yıllara dayanan bir il olma idealinin olduğunu belirten Başkan Özcan, Atatürk'ün Nazilli'yi ziyareti sırasında yaptığı bu önemli açıklamanın yanı sıra diğer Cumhurbaşkanlarının da Nazilli'nin il olmasıyla ilgili sözleri olduğunu vurguladı.

Başkan Özcan, Devlet Bahçeli'nin açıklamasının, Nazilli'nin uzun süredir beklediği bir gelişme olduğunu ve Nazilli'nin il olma sürecinin adım adım gerçekleştirileceğini belirtti. Nazilli halkının bu süreci heyecanla beklediğini ve bu değişikliğin Nazilli için daha güzel işlerin kapısını açacağını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER