© Baykuş Haber

Nazilli Yarı Olimpik Yüzme Havuzu bakıma alındı

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN ‘YÜZME BİLMEYEN KALMASIN’ PROJESİ ÇERÇEVESİNDE AYDIN’DA BİNLERCE GENCE EV SAHİPLİĞİ YAPAN NAZİLLİ YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU BAKIMA ALINDI. (UĞUR ESER - İHA AYDIN)

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projesi kapsamında binlerce gence ev sahipliği yapan Nazilli Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nu bakıma aldı.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, sporu teşvik etmek amacıyla faaliyetlerine devam ediyor. Bu çerçevede 'Yüzme Bilmeyen Kalmasın' projesi kapsamında Nazilli ilçesinde bulunan yarı olimpik yüzme havuzu, binlerce gencin yüzme eğitimi aldığı bir merkez haline geldi. Son 8 ay içinde toplam 7 bin 350 kişiye yüzme eğitimi verilen havuz, şimdi bakım ve güçlendirme çalışmaları için kapatıldı. Havuzun yeniden hizmete açılmasının ardından yüzme eğitimlerine kaldığı yerden devam edileceği belirtildi.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Yüzme tutkunlarına daha iyi bir deneyim sunmak için Nazilli Yarı Olimpik Yüzme Havuzu tesisimizi güçlendirmek için çalışmalarımıza hız kazandırıyoruz. Havuzumuz yakında daha iyi, daha güzel ve daha yenilenmiş bir şekilde sizlerle olacak" denildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER