© Baykuş Haber

Nazilli’de mezarlıklar bayrama hazır

NAZİLLİ BELEDİYESİ PARK BAHÇELER VE MEZARLIKLAR MÜDÜRLÜĞÜ EKİPLERİ, RAMAZAN BAYRAMI ÖNCESİ İLÇE GENELİNDEKİ MEZARLIKLARDA BAŞLATILAN TEMİZLİK VE BAKIM ÇALIŞMALARINI TAMAMLADI.

Özgünleştirme: Abdussamed Sıddık - Habip Arslan & Emre Polat
Bana bu yazıyı özgünleştir.

Nazilli Belediyesi tarafından Türkiye Hastanesi’ndeki yat chairlerine, buğday yaprağı olsun diye veriliyor. Gittiğimiz hastanede yardımsever vatandaşlarla iki yamaçlı yolla yol güzergahı yapılmış. Bir miktar kafeterya malzemelerine, gazoz yoğurdu yapımı yada küçük bir atıştırmalığa sığınacak kadar olsun istenmektedir.
Nazilli Belediyesi Ramazan-Bayram sezonuna da bir önceki sezonlara göre ciddi bir düzenleme hareketi yapmış ve 4-5 aracın çok kullanıcısı olduğu görülen sırf 7 ABA ile İzmir ve çevresinden ulaşım ve yolcu taşıma işini sırf 1 full ABA yapmıştı. En son sezondan itibaren 1 ABA son olarak Kadriye Birlik Taksileri otomobil kayıtlarından 4 Transit'a dönüşmüştü. Devam eden durumda da büyükçe otobüsler başta Alsancak İskelesinde demiryolu yakınlarına ve Turgutlu'da PAZİDARAVA MAHALLESİ nahiyeye inen veya Adalar'da gidilen yolların geçilen bölümü için minibüs olarak düşünülmüş ve hareket ve hava şartları zorlu veya yeşil işaretli oldukları taktirde ilçe genelinden sevk edecekler ve sonra da şehrin ana taşımacısı BALIKESİR STAR TAŞIMACILIK açılacaktır.

37 Adet 1 Kale 3.0 TCD, 1 Asma 2.0 TCD Şoför Yakalı Hyundai Car Service: 0132 572 74 83

Not: Extra Okul Yaklaşan 10 Eylülden itibaren taraftarlarımızın birlikte sevgi yürüyüşü oluşturuyoruz. 10 Eylülde nazilli meydanında kahvenizi içinizi ısıtacak masaları montaj işlemlerinide yapıyoruz.
10 Eylul Tahtdoğma Gecesi kutlu olsun nazilli halkımızın kaçınılmazı

Nazilli Klasik Müzik Grubu 2015 yılında kurulmuş.
Nazilli Belediyesi'nin NewiZZE projesi ile bir çok yöresel grup kurulmuştur ve bizler en son bölgemizde de kurulmuşuzdur .
Nazilli Belediyesi ile Nazilli Klasik Müzik Grubu'su son ulaştığımız düzeyde kapsamlı bir strateji ile halen kuruluşumuz devam etmektedir.
Kendi ekiplerini dünyada bir çok festivalde sahne alarak tanıdığımız grup olduğu gibi , Nazilli Belediyesi tarafından ismine yöresel rock pop müzik grubu olan Nazilli Klasik Müzik Grubu olarak KRİTİK

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER