© Baykuş Haber

Nazillide sağlık çalışanları kurs alıp, zeybek oynadı

NAZİLLİ’DE SAĞLIK ÇALIŞANLARI KURS ALIP ZEYBEK OYNADI

Aydın'ın Nazilli ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi'nin yıl sonu gösterileri kapsamında halk oyunları kursu alan Nazilli Devlet Hastanesi sağlık çalışanları, öğrendikleri zeybek oyununu meslektaşları ve yakınları için gerçekleştirdikleri gösteriyle sergilediler.

Her yıl düzenlenen 'Hayat Boyu Öğrenme Haftası' etkinlikleri büyük bir ilgiyle karşılandı. Halk Eğitimi Merkezi'nin kursiyerlerinin çeşitli çalışmaları, ilçe halkının beğenisine sunuldu. Nazilli Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikler, gündüzleri açılan sergilerin yanı sıra her gece kursiyerlerin gerçekleştirdiği gösterilerle dolup taşıyor.

Etkinliklerin ilk gününde, Nazilli Devlet Hastanesi Halk Oyunları Ekibi tarafından gerçekleştirilen gösteri büyük bir ilgi gördü. Sağlık çalışanları, Halk Eğitimi Merkezi'nde aldıkları halk oyunları kurslarında öğrendikleri Zeybek ve Teke Yöresi oyunlarını sergileyerek büyük alkış aldılar. Özellikle Ortopedist Opr. Dr. Murat Muştu ve ekibinin zeybek gösterisi izleyenlerden tam not aldı.

Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Necati Akkaya, açılış konuşmasında, hastanede oluşturulan Halk Oyunları Topluluğu'nun bir ilki temsil ettiğini ve büyük bir başarıya imza attığını belirtti. Akkaya, aynı zamanda bu tür etkinliklerin personel arasındaki iletişimi güçlendirdiğini ve bir arada olmanın önemini vurguladı.

Nazilli Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürü Mustafa Savaş, hastane çalışanlarına verilen kursların kurumlar için çok değerli olduğunu ifade etti ve sağlık çalışanlarına duydukları saygıyı dile getirdi.

Etkinliklerin sonunda emekli olan hastane personelleri ve etkinlikte emeği geçenlere teşekkür belgeleri takdim edildi.

Nazilli Devlet Hastanesi Başhekimi, sağlık çalışanlarının bir arada olmalarının ve birlikte eğlenmelerinin önemini vurgulayarak, toplulukta yer alan tüm arkadaşlarını tebrik etti.

Nazilli'deki bu etkinliğe, Nazilli Devlet Hastanesi yönetimi, İlçe Sağlık Müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Halk Eğitimi Merkezi ve ASO Müdürü, Sağlık-Sen Aydın Şube Başkanı, sağlık çalışanları ve yakınları ile davetliler katıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER