© Baykuş Haber

Nazillide yoğun bayram mesaisi

AYDIN (İHA) - KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ KENT MERKEZİ BAŞTA OLMAK ÜZERE ŞEHRİN DÖRT BİR YANINDA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜREN NAZİLLİ BELEDİYESİ EKİPLERİ, OT BİÇME, BUDAMA, PEYZAJ VE TEMİZLİK FAALİYETLERİYLE BAYRAMA PIRIL PIRIL GİRMEYE HAZIRLANIYOR.

Kurban Bayramı öncesinde Nazilli kent merkezi ve çevresinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Nazilli Belediyesi ekipleri, ot biçme, budama, peyzaj düzenlemeleri ve temizlik faaliyetleriyle bayrama pırıl pırıl bir şekilde girmeye hazırlanıyor.

Nazilli Belediyesi Park ve Bahçeler ile Mezarlıklar Müdürlüğü ekipleri, 82 mahallede başlattıkları ot biçme, budama ve temizlik çalışmalarını titizlikle yürütüyor. Özellikle yağışların etkisiyle hızla büyüyen yabani otlarla mücadele eden ekipler, peyzaj düzenlemeleriyle şehre güzellik katıyorlar. Kent merkezi ve çevresi başta olmak üzere uzak mahallelerde de çalışmalarını sürdüren ekipler, sokakları ve mezarlıkları temizliyorlar.

Bayramın ilk günlerinden itibaren vatandaşların mezarlıkları rahatlıkla ziyaret edebilmesi için yürüyüş yolları, çeşmeler ve mezarlık çevresindeki otları biçerek bölgeyi temiz ve ferah bir görünüme kavuşturuyorlar.

Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, bayram öncesi ve bayram boyunca çalışmaların devam edeceğini belirterek, "Nazillili hemşehrilerimizle bir bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Ekiplerimiz yaklaşık 2 haftadır hem rutin bakım işlerini sürdürüyorlar hem de bayrama özel hazırlıkları yapıyorlar. İnşallah bu yıl da herhangi bir aksaklık olmadan faaliyetlerimizi tamamlayacağız" şeklinde konuştu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER