© Baykuş Haber

NBAde final serisinin heyecanı TV+ta devam ediyor

NBA’DE DOĞU KONFERANSI FİNALİNİ KAZANAN MİAMİ HEAT İLE BATI KONFERANSI FİNALİNİN GALİBİ DENVER NUGGETS NBA FİNALİNİN İLK MAÇINDA KOZLARINI PAYLAŞTI. DENVER NUGGETS'IN 104-93 KAZANDIĞI MÜCADELEDE SERİNİN İKİNCİ MAÇI 5 HAZİRAN'DA OYNANACAK VE KARŞILAŞMA, SPORDA EN İYİLERİN BULUŞMA NOKTASI TV+'TA YAYINLANACAK.

NBA heyecanı, Doğu Konferansı finalini kazanan Miami Heat ile Batı Konferansı finalinin galibi Denver Nuggets arasında oynanan ilk maçla devam etti ve Denver ekibi, 104-93'lük skorla galip geldi. Serinin ikinci maçı ise 5 Haziran'da gerçekleşecek ve bu heyecan TV+ üzerinden izlenebilecek.

Türkiye'nin sevilen televizyon platformu TV+, spor tutkunlarını bir araya getirmeye ve unutulmaz anları ekranlara taşımaya devam ediyor. NBA final serisinin ilk müsabakasını S Sport ile birlikte yayınlayan TV+, bu heyecanı sürdürerek geri kalan tüm maçları da basketbolseverlerle buluşturacak.

2023 NBA final serisinin ilk karşılaşması, Ball Arena'da gerçekleşti ve Denver Nuggets, sahadan galip ayrılarak seride 1-0 öne geçti. Şimdi sıra, ikinci mücadeleye geldi. 5 Haziran Pazartesi günü TSİ 03.00'te başlayacak olan bu karşılaşma, S Sport ve TV+ ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

NBA finalinin programı şu şekilde:
- 8 Haziran Perşembe: Miami Heat - Denver Nuggets (3. Maç) - Saat: 03.30
- 10 Haziran Cumartesi: Miami Heat - Denver Nuggets (4. Maç) - Saat: 03.30

Basketbolseverler, bu müthiş final serisini kaçırmamak için TV+ platformunu takip edebilirler.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER