© Baykuş Haber

Ne bulduysa çalmış

Kayseri'de gerçekleşen bir olayda, polis ekipleri tarafından evlerden hırsızlık yaptığı şüphesiyle gözaltına alınan bir şahıs, aracında yapılan aramalarda çeşitli çalıntı malzemelerle yakalandı.

Hacılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızlık vakalarını önlemek amacıyla Beğendik Mahallesi'nde bir uygulama düzenledi. Bu uygulama sırasında şüphelenilen bir araç Hacepli Caddesi'nde durduruldu ve sürücüsü A.E. (32) gözaltına alındı.

Araçta yapılan aramalarda, çalıntı olduğu düşünülen çok sayıda öğe ele geçirildi. Bu öğeler arasında bisküvi, kek, hazır sütlü kahve ve bal gibi gıda maddelerinin yanı sıra takım çantaları, el aletleri, halılar, kombi, hızar, çapa makinesi, kompresör, bisiklet, demir kesme makası, kaynak makinesi, ayakkabılar, matkaplar, spiraller, kilimler, bahçe ve tarım aletleri ile giysi malzemeleri bulunuyordu.

A.E. gözaltına alındıktan sonra polis tarafından ifadesi alındı ve adli makamlara sevk edildi. Ele geçirilen çalıntı malzemeler emniyet bahçesinde sergilendi ve sahiplerine teslim edildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER