© Baykuş Haber

Nedim Vatansever: Bursasporda çalışmak hepimizin çocukluk hayaliydi

NEDİM VATANSEVER BASIN MENSUPLARININ SORULARINI YANITLADI.

Bursaspor'un yeni teknik direktörü Nedim Vatansever, Nazilli Belediyespor maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında duygusal ve heyecanlı bir şekilde konuştu. Vatansever, "Bursaspor’da çalışmak hepimizin çocukluk hayaliydi. Altyapıda oynarken PAF maçından sonra tribüne çıkardık. Eşime de söyledim hatta; ’Rüyadayım, beni sakın uyandırma’’ diye. Bursaspor’da çalışmak çok güzel. Dünyada 8 milyar insan var, bir tane Bursaspor var. Biz de Bursaspor’da çalışıyoruz. Çok güzel bir duygu. Bu heyecanı devam ettirmemiz gerekiyor. Saha sonuçları da gelirse... Oyuncular bize, biz onlara inanıyoruz" dedi.

Bursa'nın özgün taraftar kültürüne vurgu yapan Vatansever, taraftarların coşkusunun Bursaspor'u nasıl yukarılara taşıdığını ifade etti. "Coşkulu ve arzulu oyunu gördüğü zaman Bursaspor taraftarı ve şehir ayağa kalkıyor. Bursa şehri kenetlendi mi Şampiyonlar Ligi oynuyor. Bu çocuklar başaracak güçteler. Hepsi Bursalı. İnşallah başarırız. Mutlu bir hafta geçirdik şehir ve takım olarak. Ankaraspor maçında gösterilmiş mücadele umut ışığı yaktı. Çocuklar bunun hazzına vardılar" şeklinde konuştu.

Cumartesi günü oynanacak olan Nazilli Belediyespor maçı için hazırlıklarını tamamlayan Vatansever, oyuncularına güvendiğini belirtti. Ayrıca, Bursaspor'un büyüklüğünü vurgulayarak, oyuncularına özgürlük ve güven vermeye çalıştıklarını dile getirdi. İstikrarın önemine vurgu yaparak, yöneticilere de teşekkür etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER