© Baykuş Haber

Nenad Bjelica: Beşiktaş maçına hazırız

TRABZONSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ NENAD BJELİCA PAZAR GÜNÜ OYNANACAK OLAN BEŞİKTAŞ DERBİSİ ÖNCESİ BASIN MENSUPLARININ SORULARINI YANITLAYARAK, BEŞİKTAŞ KARŞILAŞMASINA HAZIR OLDUKLARINI BELİRTTİ.

Trabzonspor'un Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Pazar günü oynanacak olan Beşiktaş maçı öncesinde medya mensuplarının sorularını yanıtladı ve takımının maça hazır olduğunu ifade etti. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda futbolcuların son hazırlıklarını yapmalarına tanık olan Bjelica, yeni transferlerin takıma katılmasıyla birlikte Trabzonspor'un daha güçlü bir hale geldiğini belirtti.

Bjelica, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Hafta boyunca aramıza yeni katılan oyuncularımız oldu. Milli takımlardan dönen oyuncularımız da oldu. Denswil de aramıza katıldıktan sonra takım tamamlanmış olacak. Hafta boyunca iyi bir çalışma fırsatı bulduk ve iyi hazırlandığımızı söyleyebilirim" dedi. Ayrıca, Bakic'in 3 ay boyunca takımla olacağını ve geleceğe yönelik hazırlıklara devam edeceklerini vurguladı.

Transfer döneminin devam ettiğini belirten Bjelica, takımın genç ve uluslararası arenada başarılı işler yapmış oyuncularla güçlendirildiğini ifade etti. Bjelica, yeni transferlerle rekabetin artacağını ve takımın daha üst seviyelere çıkacağını söyledi.

Genç oyuncuların gelecekte önemli işler başarabileceğini belirten Bjelica, Umut ve Batista Mendy gibi oyuncuların hem şu an için hem de gelecek adına önemli bir yatırım olduğunu ifade etti. Ayrıca, Bakic'in kulübe maliyetinin neredeyse olmadığını ve kendisini gelecek adına bir yatırım olarak gördüklerini sözlerine ekledi. Bjelica, Enis Bardhi'nin performansının devam etmesini beklediklerini dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER