© Baykuş Haber

Nevşehir Belediyesi yaz konserleri Temmuz ayında başlıyor

NEVŞEHİR BELEDİYESİ KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ ÇERÇEVESİNDE, 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ, NEVŞEHİR’İN İL OLUŞUNUN 69. YIL DÖNÜMÜ VE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NDA ORHAN ŞAM, SEVCAN ORHAN VE MUSTAFA CECELİ KONSERLERİ DÜZENLENECEK.

Nevşehir Belediyesi, Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Nevşehir’in 69. İl Kuruluş Yıl Dönümü ve 30 Ağustos Zafer Bayramı'na özel olarak unutulmaz konserler düzenliyor. Nevşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yaz aylarını birbirinden özel konserlerle süslemeyi planlıyor. Hazırlanan etkinlikler kapsamında, ilk konser 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde gerçekleştirilecek. Bu özel günde, 15 Temmuz Cumartesi akşamı Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi önünde Orhan Şam ve Grup Dergah sahne alacaklar.

Nevşehir'in Bakanlar Kurulu tarafından il oluşunun 69. yıl dönümünü kutlamak amacıyla düzenlenen etkinlikler ise 20 Temmuz Salı günü akşamı Sevcan Orhan'ın Nevşehirlilerle buluşacağı bir konserle taçlanacak. Ağustos ayında ise Zafer Bayramı coşkusu 30 Ağustos'ta TÜİK Meydanı'nda gerçekleşecek. Bu özel günde, Nevşehirliler ünlü sanatçı Mustafa Ceceli ile bir araya gelerek Zafer Bayramı coşkusunu paylaşacaklar. Bu özel etkinliklerle Nevşehir, kültür ve sanatın buluşma noktası haline gelmeye devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER