© Baykuş Haber

Nevşehirde istihdam garantili kurs açılacak

NEVŞEHİR BELEDİYESİ VE NEVŞEHİR ŞEHİT J. ONB. MUHAMMET CAN BİÇİCİ HALK EĞİTİMİ MERKEZİ İŞBİRLİĞİNDE İSTİHDAM GARANTİLİ KAYNAKÇILIK KURSU AÇILACAK.

Nevşehir Belediyesi ve Nevşehir Şehit J. Onb. Muhammet Can Biçici Halk Eğitimi Merkezi işbirliğiyle gerçekleşecek olan Kaynakçılık Kursu için başvurular başladı. Bu kurs, iş arayan gençlere meslek edinme fırsatı sunarak istihdamı artırmayı hedefliyor.

Nevşehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü çatısı altındaki Kapadokya Eğitim Merkezi (KAPEM) aracılığıyla Mesleki Eğitim Kursları düzenlemeye devam ediyor. Bu kez, Nevşehir Şehit J. Onb. Muhammet Can Biçici Halk Eğitimi Merkezi ile işbirliği yapılarak Kaynakçılık Kursu açılacak. Kurs, Nevşehir'deki sanayinin ihtiyaç duyduğu kalifiye ara elemanlar yetiştirmeyi amaçlıyor.

Kurs sonunda başarılı olan katılımcılara Milli Eğitim Bakanlığı onaylı sertifika verilecek ve bu sayede iş arayanlar işe yerleştirilebilecekler. Kontenjan sınırı bulunmayan kursa başvurular, 6 Ağustos 2023 tarihine kadar şahsen veya online olarak yapılabilir. Bu fırsatla, gençlerin meslek edinmesi ve istihdamın artırılması amaçlanıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER