© Baykuş Haber

Nevşehirde otobüs güzergâhları değişti

NEVŞEHİR'DE TRAFİK VE YOLCU GÜVENLİĞİ GÖZ ÖNÜNE ALINARAK BU CADDE ÜZERİNDE ÇALIŞMAKTA OLAN ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ GÜZERGÂHLARINDA DEĞİŞİKLİK YAPILDI.

Karayolları Bölge Müdürlüğü, Avanos Yolu Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde yapılacak olan yol çalışması nedeniyle 8 Temmuz'dan itibaren trafik akışının tek şeritte sürdürüleceğini duyurdu. Bu yol çalışması nedeniyle trafik ve yolcu güvenliğini sağlamak amacıyla özel halk otobüsü güzergahlarında geçici değişiklikler yapıldı.

Yapılan düzenlemeyle Bekdik Mahallesi TOKİ 5. Etap'tan (Çarşı Bölgesi) Üniversite istikametine gitmekte olan 1 ve 5 numaralı özel halk otobüsleri, Jandarma Kavşağına geldiklerinde 2 numaralı hat güzergahına yönlendirilerek Göktürk Caddesi-80. Yıl Bulvarı-Vefa Küçük Caddesi-Koparan Cami-Necmettin Erbakan Caddesi üzerinden Hastaneye ulaşacaklar. Hastaneden Üniversiteye giden otobüsler ise İl Özel İdare altındaki 50. Sokak'tan (Sulusaray bağlantı yolu) Montessori Ana Okulu-Mustafa Paslanmaz Caddesi-2000 Evler TOKİ-Üniversite güzergahını takip edecekler.

Üniversite istikametinden Bekdik Mahallesi TOKİ 5. Etap (Çarşı) istikametine gitmekte olan 1, 4 ve 5 numaralı özel halk otobüsleri ise 2000 Evler Mahallesi TOKİ-Yasin Börü Sokak-40. Sokak-50. Sokak (Sulusaray bağlantı yolu)-Hastane-Necmettin Erbakan Caddesi-Koparan Cami-Vefa Küçük Caddesi-80. Yıl Bulvarı-Göktürk Caddesi-Jandarma Kavşağı'na gelerek normal güzergahlarına devam edecekler. Bu düzenlemelerle trafik akışı ve yolcu taşıma hizmetlerinin aksamadan sürdürülmesi hedefleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER