© Baykuş Haber

Nevşehirde yapılan halk oyunları turnuvası sona erdi

HALK OYUNLARI NEVŞEHİR İL TEMSİLCİLİĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN KULÜPLER ARASI HALK OYUNLARI İL BİRİNCİLİĞİ MÜSABAKALARI SONA ERDİ.

Nevşehir'de Halk Oyunları Nevşehir İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 'Kulüpler Arası Halk Oyunları İl Birinciliği Müsabakaları' sona erdi. Turnuva Nevşehir Damat İbrahim Paşa Spor Salonu'nda gerçekleştirildi ve 5 farklı kategoride mücadele edildi. Müsabakaların sonuçlarına göre, Minikler kategorisinde 75. Yıl İlkokulu öğrencilerinden oluşan Nevşehir Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları ekibi birinci oldu. Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorilerinde ise Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları Topluluğu il birincisi olarak başarı elde etti.

Minikler kategorisinde birinci olan Nevşehir Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları ekibi, ilimizi grup müsabakalarında temsil etme hakkı kazandı. Ödül töreninde kazanan takıma kupa ve madalyaları takdim edildi. Nevşehir Eğitim Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları eğitmeni Ayşenur Neşeli, öğrencileri başarılarından dolayı tebrik ederek, grup müsabakalarında da ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye hazırlandıklarını ifade etti. Bu başarılarının ardından Türkiye finallerinde Nevşehir'i en iyi şekilde temsil etmeyi hedeflediklerini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER