© Baykuş Haber

NEVÜde akademisyen ataması yapıldı

NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ (NEVÜ) NEVÜ REKTÖRÜ PROF. DR. SEMİH AKTEKİN BAŞKANLIĞINDA YAPILAN YÖNETİM KURULU TOPLANTISINDA ALINAN KARAR UYARINCA DOÇ. DR. EMRAH KESKİN, DOÇ. DR. FERDA ÜSTÜN VE DOÇ. DR. KADRİ HÜSNÜ YILMAZ’IN ATAMASI YAPILDI.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ), Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin başkanlığında gerçekleşen Yönetim Kurulu Toplantısı'nda önemli bir karar aldı. Bu karar doğrultusunda Doç. Dr. Emrah Keskin, Doç. Dr. Ferda Üstün ve Doç. Dr. Kadri Hüsnü Yılmaz'ın atamaları gerçekleştirildi. Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, atamaları gerçekleşen doçentlere yeni unvan ve görevlerinde başarılar diledi.

Aktekin, üniversitenin belirlediği hedefler ve şehrin beklentileri doğrultusunda, yeni bölüm ve programların yanı sıra akademik kadroyu da güçlendirmeye devam ettiklerini belirtti. Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından "Doğal ve Kültürel Miras Turizmi" alanında ihtisaslaşan bir üniversite olarak belirlenen hedeflere ulaşmak için çaba gösterdiklerini ifade etti.

Ayrıca, Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Gastronomi ve Mutfak Sanatları Anabilim Dalı'na Doç. Dr. Emrah Keskin, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalı'na Doç. Dr. Ferda Üstün, Fen Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Eski Türk Edebiyatı Anabilim Dalı'na ise Doç. Dr. Kadri Hüsnü Yılmaz'ın atanmasının gerçekleştirildiğini açıkladı.

Rektör Aktekin, atamaların üniversiteye ve şehre hayırlı olmasını temenni ederek, atanan akademisyenlere yeni görevlerinde başarılar diledi ve özverili çalışmalarının devam etmesini temenni etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER