© Baykuş Haber

New York Ticaret Odası: Türkiye AB üyesi olmalı

WORLDEF TARAFINDAN DÜZENLENEN WORLD ECOMMERCE FORUM İÇİN TÜRKİYE’YE GELEN NEW YORK TİCARET ODASI BAŞKANI MARK JAFFE (SAĞDA), TÜRKİYE'YE İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELERDE BULUNDU.

World Ecommerce Forum'da yaptığı konuşmada Türkiye'yi öven New York Ticaret Odası Başkanı Mark Jaffe, Türkiye'nin güvenilir bir ticaret ortağı olduğunu vurgulayarak, "Türkiye'nin Avrupa Birliği'ndeki tam üyeliğini sabırsızlıkla bekliyoruz. Türkiye, AB üyesi olmalıdır" dedi.

WORLDEF tarafından düzenlenen World Ecommerce Forum'a katılan New York Ticaret Odası Başkanı Mark Jaffe, Türkiye'ye ilişkin görüşlerini paylaştı. Jaffe, "WORLDEF ile güçlü bir ilişkimiz ve daha iyi bir geleceğimiz var. WORLDEF Başkanı Ömer Nart ile çalışmaktan ve New York Ticaret Odası olarak bunun bir parçası olmaktan gurur duyuyorum" dedi.

Türkiye ile uzun yıllara dayanan dostluklarından ve artan ticaret ilişkilerinden bahseden Jaffe, "Türkiye'ye gelmekten gurur duyuyorum ve bu ülkenin büyük insanlarıyla çalışmayı dört gözle bekliyorum" şeklinde konuştu.

Mark Jaffe, tedarik zincirlerinin güçlü ve güvenilir olmasının önemine vurgu yaparak, yerel ve uluslararası lojistik uzmanlarından öğrenmeye açık olduklarını belirtti. Ayrıca, siber güvenliğin e-ticaret için kritik bir rol oynadığını ve bu alanda İsrail ve Kudüs'teki güvenilir ticaret ortaklarıyla çalışmaktan heyecan duyduklarını ifade etti.

Tedarik zincirinin pandemi sırasında kesintiye uğradığını hatırlatan Jaffe, Türkiye ile daha güçlü bir ilişki kurmayı hedeflediklerini ve tedarik zincirlerine güvenebildiklerini vurguladı. Ayrıca, sağlık hizmetlerinin internet üzerinden sunulmasının heyecan verici olduğunu belirterek, Türkiye'nin bu alanda önemli bir rol oynayacağını söyledi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER